4 Ocak 2011 Salı

Exam


Gözcü : Ben sınav gözcüsüyüm. Söyleyeceğim herşeyi dikkatle dinleyin. Herhangi bir tekrarı olmayacak. Bu odaya gelene kadar maruz kaldığınız zorluklar için özür dilemeyeceğim, çünkü tüm o baskılar ve acılar gerekliydi. Zorluklara direnç göstermek bu zor zamanlarda en önemli özelliktir ve bu seçim sürecinden sağ çıkamazsanız işinizle de başa çıkamazsınız.
Pek çok üst düzey aday buraya kadar gelmeye çalıştı ama başarısız oldu. Siz başardınız. Şimdi önünüzde son bir aşama daha var. Üst kadememize katılma amacınızın önünde duran tek bir engel var. Sınav, kıyaslama yapmak için son derece basit, şöyle ki, kimin bu odadan bir iş anlaşmasıyla ayrılacağına ya da otobüsle evine döneceğine karar verecek. Tüm bu imtihanlar süresince bu kuruluşun nasıl bir güce sahip olduğu konusunda bir fikre sahip olmuşsunuzdur, bu yüzden bana inanın, bu odada bizim kurallarımız dışında başka bir kural yok. Geçerli olan tek kural, bizim koyduğumuz kurallardır. Önünüzde sadece bir soru ve verilecek tek bir cevap mevcut.
Benimle veya koruma görevlisiyle iletişime geçmeye çalıştığınız takdirde diskalifiye olursunuz. Kasten veya yanlışlıkla sınav kağıdınıza zarar verdiğiniz takdirde diskalifiye olursunuz. Herhangi bir sebepten ötürü odayı terk etmek isterseniz diskalifiye olursunuz. Sorusu olan? Bayanlar ve baylar hepinize iyi şanslar. Sekizinize de 80'er dakika süre tanınmıştır. Aramıza katılmak için neler yapabileceğiniz konusunda bizi ikna etmek için 80 dakika. Hayatınızın sonraki 80 yılını şekillendirmek için 80 dakika. Başladı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder